בלוג

פוסטים אחרונים

אולפן נשיאים,מזכירים,גזברים שנת רוטרי 2017-2018

המשתתפים מטעם רוטרי נשר היו בעלי התפקידים לשנת 2017-2018 (אביטל קיבליצקי – נשיאה מיועדת, יאיר שור –

(מזכיר מיועד, עקיבא עפר – גזבר מיועד

הסמינר נערך במתנס שליד בית הספר ליאו בק בחיפה.

אחרי ברכות הנגיד הנוכחי גבי אורן עלה הנגיד המיועד דני פסלר להציג את החזון המטרות והיעדים של רוטרי בשנים הקרובות. דני שיתף אותנו במסרים מאת נשיא רוטרי העולמי כפי שהוצגו במפגש סנ דייאגו.

מיתוג מחדש של רוטרי השנה- PEOPLE IN ACTION.

שמחנו לשמוע כי 3 נשיאי האזור המיועדים לשלוש השנים הקרובות מתכוונים לעבוד בשיתוף פעולה ולהבטיח יציבות הכיוונים והיעוד של האזור בתקופה זו.

הסדנאות הועברו בחלוקה ל4 קבוצות כדי לשמור על קבוצות קטנות ואינטימיות. הקבוצה שלנו כללה את אשכול חיפה ואשכול שומרון – סה"כ 13 מועדונים – בחלקם הגדול מועדונים ותיקים וחזקים. בנוסף ההנהלה המיועדת של מועדון בהקמה - קרית ים , אשר מלווה על ידי מועדן נשר.

בסדנת הנשיאים זכינו במנחה נג"ל מלי לוי – רבת ניסיון ומלאה באנרגיה שתדלקה והלהיבה אותנו בהמון אווירת רוטרי . המפגש החל בהיכרות כאשר כל נשיא מיועד הציג את עצמו ואת חזונו לשנה הבאה.

כל המשתתפים עברו סדנת מחשבים בהנחיית נ"ל יעקב סטרולביץ (סטרול) להכרות עם האפליקציות השימושיות MY ROTARY ו ROTARY CLUB CENTRAL.

אחרי ארוחת הצהריים עברנו הרצאות בסגנון TED בנושאים קרן רוטרי, שימור חברים ואפיקי השרות באזור.

אושר תקציב האזור, והוצגו תוכניות ולוחות השנה לשנת 2017-2018.

ביקור הנגיד מתוכנן אצלנו ליום שני – 18.9.2017

היה יום גדוש מידע שהציג את האתגרים הגדולים העומדים לפנינו ואתגר אותנו להתחיל בפעולה מיידית.

תגיות